Díjugrató akadályok, rudak, cavalettik, díjlovagló négyszögek, jártatógépek, istállóboxok legolcsóbban Magyarország vezető gyártójától a Kelet-Trans 2000 Kft-től! Most tavaszi akció! Rendeljen most!

Hirdetések

Feliratkozás hírlevél







Szavazás

Ön melyik lovas szakágban lovagol?
 

Szavazás

Milyen gyakran látogatja a Horsetrader.hu oldalt?
 

©

Figyelem: Az oldalon közölt minden írásos és képi anyag a Horsetrader.hu tulajdonát képezi, azok felhasználása, utánközlése csak a Horsetrader.hu írásos engedélyével lehetséges!

 

Rémálommá vált a tereplovaglás PDF Nyomtatás E-mail írása
2012. február 29. szerda, 11:35

Nicole Graham ausztrál lótulajdonos hihetetlen kitartásról és állatszeretetről tett tanubizonyosságot. A fiatal nő három órán át tartotta lova fejét, hogy a bajba jutott állat bele ne fulladjon a sártengerbe.

Nicole Graham délutáni lovaglásra indult lányával az ausztráliai Melbourne déli részén, ám a séta pillanatok alatt változott rémálommá. Ügetés közben a fiatal asszony azt vette észre, hogy kislánya lovával együtt ingoványos terület felé tart. Ám még mielőtt figyelmeztethette lányát a veszélyre, a gyerek és lova is a sártenger fogságába került.
-Már közel 20 éve lovagolok de nem történt velem semmi ehhez fogható, egyáltalán nem gondoltam, hogy a talaj ennyire ingoványos lehet ott amerre lovagoltunk. -mondta Nicole akinek egyébként közel 10 lova van és a lovas iparban dolgozik.
 
 
Nicole mindent megtett hogy lova Astro életben maradjon
 
Az asszony a lányát és lovát sikeresen kihúzta a szilárd talajra, azonban saját, Astro lován már nem tudott segíteni. A majd 500 kilós jószág egyre mélyebbre süllyedt a mocsárszerű sárban, miközben a tengervíz folyamatosan emelkedett körülötte, közeledett a dagály. A nő attól tartott, hogy kedvence megfullad az érkező dagályban. Ekkor Nicole segítségért küldte lányát, ő pedig három szörnyű órán keresztül tartotta lova fejét a sártenger fölött. Szerencsére végre megérkezett a várva várt segítség, és kimentették Astrót.
 
 
Boldog lótulajdonos és megmentett lova a 18 éves Astro
 
- Szívszorító volt látni, ahogy a lovam egyre kimerültebben küzd a szabadulásáért, azt hittem elpusztul – mondta sokkos állapotban a hős gazdi, akinek lovát egy speciális mentőalakulat emelte kis a sárból.
 
 
 
Foto: Newspix
Forrás: Dailymail
 
2012.02.28
 
Horsetrader Team



Add hozzá ezt a lapot kedvenc közösségi oldaladhoz
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett. Kérem, regisztráljon vagy jelentkezzen be.

Hirdetések

Szavazás

Nyert-e magyar lovas valaha olimpia érmet?
 

Matild Tanoda Ameko Akadémia Lovas Egyesület Nagy Lovas Kft. Hintók, maraton kocsik gyártása. INOXCROM KFT. Első Magyar Pónifogathajtó Egyesület Kelet-Trans 2000 Kft. Magyar Póniklub Szövetség Nyíreségi Vágta Tükrös Ranch
Fei Fédération Equestre Internationale Kis Táltos Egyesület World Equestrian Games www.alltechfeigames.com Lovassportért.hu Nyeregvilág.hu  Ardónia Bt. Zichy Park Hotel****
Equina Lovasfarm Ócsa
Pagerank ellenőrzés