Díjugrató akadályok, rudak, cavalettik, díjlovagló négyszögek, jártatógépek, istállóboxok legolcsóbban Magyarország vezető gyártójától a Kelet-Trans 2000 Kft-től! Most tavaszi akció! Rendeljen most!

Hirdetések

Feliratkozás hírlevél







Szavazás

Ön melyik lovas szakágban lovagol?
 

Szavazás

Milyen gyakran látogatja a Horsetrader.hu oldalt?
 

©

Figyelem: Az oldalon közölt minden írásos és képi anyag a Horsetrader.hu tulajdonát képezi, azok felhasználása, utánközlése csak a Horsetrader.hu írásos engedélyével lehetséges!

 

Elhalasztják a Négyesfogathajtó EB-t! PDF Nyomtatás E-mail írása
2011. április 07. csütörtök, 16:57

 

A Négyesfogathajtó Európa Bajnokság Szervező Bizottsága úgy döntött, hogy kéri a 2011. évre tervezett EB elhalasztását. 
  Az idő rövidsége nem teszi lehetővé egy nagyszabású, színvonalas, szakmailag megalapozott nemzetközi sportesemény szervezését. A Szervező Bizottság az idei verseny elhalasztása mellett döntött.

 

 

Fogathajtás az OTP Lovasvilágkupáról

 

 

Az OTP Bank Lovas Világkupa Szervező Bizottsága tavaly határozta el, hogy egy magas színvonalú, évente rendezendő nyári verseny szervezésébe kezd. E rendezvénysorozat első rangos eseménye lehetett volna a 2011. évi Négyesfogathajtó EB, melynek különösen időszerüséget ad, hogy a fogatsport alapjait éppen negyven éve, Budapesten rakták le, az első hivatalos FEI Fogathajtó Európa Bajnokság szervezésével.
A fogatsport népszerűségének és ismertségének növeléséhez nagyban hozzájárulhatott volna a rendezvény, hiszen ugyanez a szervező csapat rendezi a Nemzeti Vágtát a budapesti Hősök terén.

 

Összefoglaló a vecsési Világ Kupáról


A rendezvény lehetővé tette volna a fogatsport számára, hogy mintegy kétszázezer helyszíni és 1,2 millió televíziónéző előtt mutatkozhasson be, a sport történetében először kereskedelmi TV csatornán élő adásban.
A lassú döntéshozatal miatt, a Szervező Bizottság csak most kapta meg a hivatalos rendezési engedélyt.
Az idő rövidsége nem teszi lehetővé egy nagyszabású, színvonalas, szakmailag megalapozott nemzetközi sportesemény szervezését. A Szervező Bizottság az idei verseny elhalasztása mellett döntött.

 

 

Boyd Excell a fogathajtás királya

 

A Magyar Lovas Szövetség írásban kérte a Nemzetközi Lovas Szövetséget, hogy 2013. augusztus 14-18.-án Budapest szívében, a Nemzeti Vágta rendezvény kiemelt eseményeként rendezhesse meg a   Négyesfogathajtó Európa Bajnokságot.

 

 

B u d a p e s t , 2011. április 7.

Forrás:lovasszovetseg.hu

 

 

 



Add hozzá ezt a lapot kedvenc közösségi oldaladhoz
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett. Kérem, regisztráljon vagy jelentkezzen be.

Hirdetések

Szavazás

Nyert-e magyar lovas valaha olimpia érmet?
 

Matild Tanoda Ameko Akadémia Lovas Egyesület Nagy Lovas Kft. Hintók, maraton kocsik gyártása. INOXCROM KFT. Első Magyar Pónifogathajtó Egyesület Kelet-Trans 2000 Kft. Magyar Póniklub Szövetség Nyíreségi Vágta Tükrös Ranch
Fei Fédération Equestre Internationale Kis Táltos Egyesület World Equestrian Games www.alltechfeigames.com Lovassportért.hu Nyeregvilág.hu  Ardónia Bt. Zichy Park Hotel****
Equina Lovasfarm Ócsa
Pagerank ellenőrzés