Díjugrató akadályok, rudak, cavalettik, díjlovagló négyszögek, jártatógépek, istállóboxok legolcsóbban Magyarország vezető gyártójától a Kelet-Trans 2000 Kft-től! Most tavaszi akció! Rendeljen most!

Hirdetések

Feliratkozás hírlevél







Szavazás

Ön melyik lovas szakágban lovagol?
 

Szavazás

Milyen gyakran látogatja a Horsetrader.hu oldalt?
 

©

Figyelem: Az oldalon közölt minden írásos és képi anyag a Horsetrader.hu tulajdonát képezi, azok felhasználása, utánközlése csak a Horsetrader.hu írásos engedélyével lehetséges!

 

Eladták Okidokit PDF Nyomtatás E-mail írása
2010. január 29. péntek, 18:49
Búcsúzik egy álompáros. Évek óta jobbnál jobb ajánlatok záporoztak a Jodokus x Topas származású holland heréltre, a 14 éves Okidokira. A jelenlegi világranglistát vezető Albert Zoer (NED) legjobb lovát már a hongkongi Olimpia előtt is meg akarták venni, akkor azonban egy holland támogatói csoport "megmentette" a pej heréltet az eladástól. Zoer végül egy lovasbaleset miatt nem tudott rajthoz állni az ötkarikás játékokon, Okidoki azonban így is fantasztikus eredményekkel büszkélkedhet:
2006 Aachen, csapat világbajnok, egyéni 20. hely
2007 Mannheim, csapat Európa-bajnok, egyéni 4. hely
2009 Windsor, egyéni Eb bronz, csapat 4. hely
2009 Las Vegas Világkupa-döntő, 3. hely

 
Albert Zoer--Okidoki

Okidoki és Zoer 2009-ben a Calgary Nemzetek Díjában, illetve a bordeaux-i Nagydíjban győzött. Emellett az elmúlt 4 évben domináns alakjai voltak a világ legnagyobb versenyeinek.
Okidoki szerencsés új lovasa az argentín José Larocca, aki többek között az idei vb-n akar rajthoz állni új lovával. Larocca az előző Olimpián Royal Power-rel indult (KWPN, Pionier x Nimmerdor), és ő lovagolja Son of Marco-t (SWB, apja Irco Marco, korábbi lovasa Luciana Diniz) és Con Air-t (HOLST, Contender x Carolus I, korábbi lovasa Franz-Josef Dahlmann és Otto Becker) is.

Albert Zoer szerencsére nem marad bajnokságokra alkalmas ló nélkül, hiszen az istállójában áll a 11 éves Sam, (KWPN, Calvados x Ahorn) mellyel Zoer első volt a  2008-as aacheni Nagydíjban, a múlt hétvégén, Lipcsében pedig két személyautót is nyert.
 
Forrás:www.Equime-design.hu
 
 
 
 


Add hozzá ezt a lapot kedvenc közösségi oldaladhoz
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett. Kérem, regisztráljon vagy jelentkezzen be.

Hirdetések

Szavazás

Nyert-e magyar lovas valaha olimpia érmet?
 

Matild Tanoda Ameko Akadémia Lovas Egyesület Nagy Lovas Kft. Hintók, maraton kocsik gyártása. INOXCROM KFT. Első Magyar Pónifogathajtó Egyesület Kelet-Trans 2000 Kft. Magyar Póniklub Szövetség Nyíreségi Vágta Tükrös Ranch
Fei Fédération Equestre Internationale Kis Táltos Egyesület World Equestrian Games www.alltechfeigames.com Lovassportért.hu Nyeregvilág.hu  Ardónia Bt. Zichy Park Hotel****
Equina Lovasfarm Ócsa
Pagerank ellenőrzés